nagyrészt felhős 31,0°C  
XIII. Roxiget
Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató Verseny
Roxiget
 

Helyszín: Kéktó Szabadidő Park
Cím: Szigetszentmiklós, Diófa u. 3.
Időpont: 2017. szeptember 2.  12:00-23:00

Program:

12.00 Tehetségkutató verseny élő döntője

16.00 Lucy

A zenekart 2013-ban alapította Sajti Levente, a Junkiesból való kiválása után. Egy évvel később a banda kiadta debütáló lemezét. 2015-ben megjelent a zenekar második, Hamis Szimfónia című albuma, melyet a Black-out vendégeként a Barba Negra Clubban telt házas koncerten mutatott be. 2017 januárjától a Prosectura vendégeként turnéznak.

16.45 Parafrázis

A szigetszentmiklósi gyökerekkel rendelkező zenekar egyre több saját szerzeményű, magyar szövegű underground zenét játszik. Marosi Csabi triójában a közelmúltban Kovalik Miki lépett a basszusgitáros szerepébe, Zombori Csabi a doboknál posztol továbbra is.

17.40 No respect

A srácok 2012 óta zenélnek ebben a formációban. A "Középsuli" sorozatban is szerepet kaptak, aminek köszönhetően közönségük folyamatosan bővül. Az isaszegi fiatal rock csapatot helyi középiskolások kérésére hívtuk meg a fesztiválra.

18.30 Divina Machina

A szigetszentmiklósi együttesnek 21 éves múltja során szinte alig változott a tagsága. 2016-ban alapító énekesük Török Viktor kivált a csapatból és a basszusgitár poszton is csere történt. Repertoárjukban egy-egy saját dalt leszámítva, hazai és külföldi kedvenc blues, rock és pop-rock dalok feldolgozásai szerepelnek. Szívesen hívnak vendégként, miklósi kötődésű énekesnőket is koncertjeikre, így lesz ez most is.

19.45 Depresszió

A 2000-ben történt megalakulása óta az egyik legnépszerűbb hazai rock-zenekarnak számító négytagú formációnak három albuma lett aranylemez, valamint több kiadványával is vezette a hazai lemezeladási listákat. Sikeres, önálló turnék mellett, évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként lép színpadra a csapat.

21.30 Anna and the Barbies

2004 őszén Pásztor Anna énekes- és színésznő, valamint testvére, Pásztor Sámuel által Budapesten alapított magyar underground zenekar. Pszichedelikus színpadi látványviláguk összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben. Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően is életigenlő szövegvilágukat üvöltő Marshall erősítők tették indokolttá a fesztiválok nagyszínpadjain.

A fesztivál ideje alatt kiegészítő élményprogramokkal is várjuk a közönséget!
Segway ügyességi program a Sziget-Motor Team-mel
Quiz Night - angolszász kocsmakvíz játék
Óriás játékok
Nyereményjáték a Roxiget Facebook oldalán!

A fesztivál fővédnöke: Szabó József – Szigetszentmiklós város polgármestere.
A fesztivál honlapja

A belépés díjtalan.

Kapcsolattartó: Szegedi Zsuzsanna
Telefonszám: (24) 530-980
Plakát: (287 kB)

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester