XV. Roxiget
Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató Verseny
Roxiget
 

Helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtt
Időpont: 2019. augusztus 31.  12:00-22:15

Program:

12.00 Tehetségkutató verseny élő döntője

17.30 Einstand

– tavalyi turbós győztesek!
Az Einstand zenekar ráunva a távoli jövőre egy nap úgy döntött, hogy visszatér 2016-ban végig csörömpölni a nagyvilág színpadait, hogy ne csak a 3000-es évek, hanem minden idők egyik zenekara lehessen. A posztapokaliptikus turbópop stílus gyakorlójaként a banda küldetésének tekinti, hogy dalaikat kiéheztetett vérebekként szabadítsák rá e gyanútlan világra, remélve, hogy a kiszemelt közeg elég nagyot harap rajtuk.

Tagok:
Erős Márton - basszusgitár, billentyű, vokál; Erős József - ének, gitár; Varjas Bence - dob

18.30 Azbeszt+Bass

-oxigéndús örömzene!
Az önmaguk által megfogalmazott káosz-bluest játszó szigetszentmiklósi banda tagjai 2005 óta zenélnek együtt. Minden zenész más formációban is játszik.

Tagok:
Petrik Bea - ének; Török Viktor - ének, gitár; Kovalik Miklós - basszusgitár; Szabó Zoltán - dob; Vida László – gitár; Czékmán Dóra - zongora; Takács Atilla Kistaki - herfli

19.40 Divina Machina

- töretlen lendületű helyi érdekű banda!
A szigetszentmiklósi együttesnek 23 éves töretlen népszerősége során szinte alig változott a tagsága. 2016-ban alapító énekesük Török Viktor kivált a csapatból és a basszusgitár poszton is csere történt. Repertoárjukban egy-egy saját dalt leszámítva, hazai és külföldi kedvenc blues, rock és pop-rock dalok feldolgozásai szerepelnek.

Tagok:
Árki Attila - billentyűs hangszerek; Békefi János - szólógitár, vokál; Horváth Róbert - ritmusgitár, vokál; Ivády Vajk – basszusgitár; Kiss György – dob; Petrik Bea - ének

21.00 Müller Péter Sziámi AndFriends

– merészen termékeny alterélvonal!
Magyarország egyik legjobb koncertzenekara (Élet és Irodalom), a Müller Péter Sziámi nevével fémjelzett baráti társaság immár hatodik éve járja az ország klubjait, fesztiváljait. Ez idő alatt 3 lemezt készítettek új dalokkal, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig. URH, Kontroll Csoport és Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor. A zenekar tagjai mind ismert és sokat próbált zenészek: A szigetszentmiklósi együttesnek 21 éves múltja során szinte alig változott a tagsága. 2016-ban alapító énekesük Török Viktor kivált a csapatból és a basszusgitár poszton is csere történt. Repertoárjukban egy-egy saját dalt leszámítva, hazai és külföldi kedvenc blues, rock és pop-rock dalok feldolgozásai szerepelnek. Szívesen hívnak vendégként, miklósi kötődésű énekesnőket is koncertjeikre, így lesz ez most is.

Nyereményjáték a Roxiget Facebook oldalán!
A fesztivál honlapja

A belépés díjtalan.

Kapcsolattartó: Szegedi Zsuzsanna
Telefonszám: (24) 530-980
Plakát: (791 kB)

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO