Felnőtt Könyvtár

Gyermekkönyvtár

Könyvajánló
André Aleman: Az idősödő agy

Mi is az agy voltaképpen? Húsdarab, érző idegek alkotta mátrix, észleléseinket 3D valósággá virtualizáló központ? Mesterséges intelligencia? Mitől egészséges? Hogyan működik? Kora? Neme? Élettartama? André Aleman holland neuropszichológus kutató és az agyi... Tovább...

A Felnőttkönyvtár aktuális rendezvényei

Ablakot nyitunk a világra
   helyszín: Városi Könyvtár - Felnőtt Könyvtár

A Gyermekkönyvtár aktuális rendezvényei

Jelenleg nincsenek aktuális programok.

2022.08.08.

Kedves Vendégeink!

Bízva abban, hogy az elmúlt hetek a feltöltődésről szóltak az Önök számára, engedjék meg, hogy ehhez mi is hozzá járulhassunk az augusztusi programajánlókkal.
Az augusztust a Nemcsak Jazz Klubbal nyitjuk 12-én, pénteken ahol a Jumping Matt and His Combo lép fel.
Idén is szervezünk Sarok Kertmozit a Városi Könyvtár és Közösségi Háznál, augusztus 14-én vasárnap, ahol a Kavarás című amerikai vígjátékot nézhetik meg.
 
Ha augusztus, akkor Summerfest! Ugyanis idén ötödik alkalommal, Százhalombatta és Tököl mellett Szigetszentmiklós lesz a befogadó városa a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztiválnak, amely 29. évfordulóját ünnepli!
15-én a fesztivál nyitó napján Bolgár–Német esttel várjuk a látogatóinkat, akik a jegy mellé egy finom vacsorát és egy hideg üdítőt kapnak. Szigetszentmiklóson a Summerfest nem lehet Csík zenekar nélkül, idén 16-án várunk mindenkit a Városi Sportcsarnokba. 17-én, szerdán a cigányság életét, hagyományait mutatja be a Fitos Dezső társulata a Taven Baxtale! Legyetek szerencsések c. káprázatos táncszínházi előadásban. 18-án Magyar Gálan, ahol a Csepel-szigeti néptáncegyüttesek mutatják meg a néptánc minden szépségét. 19-én "Ásó, kapa, nagyharang" címmel, egy közel 200 fős táncosból álló fenomenális produkció várja Önöket, ahol hat néptáncegyüttes közreműködésével a Kárpát- medencei menyegzős szokásokat élhetjük át. 20-án ünnepi műsorral és az Örökség zenekar koncertjével várunk szeretettel mindenkit.
Mindemellett a kicsiket is nagy szeretettel várjuk bábszínházzal, kézműves foglalkozásokkal, játékkal és tánccal a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtt felállított Fesztiválsátorban.
 
Roxiget zenei tehetségkutató verseny állomása Szigetszentmiklós. 27-én dől el ki lesz idén a győztes. A verseny után fellép a Takáts Tamás Blues Band és sokan mások.
 
Augusztus elsejével a megszokott rendben várja a felnőtt és a gyermekkönyvtár az olvasóit.
Szintén elindult már a Helytörténeti Gyűjtemény és az Ádám Jenő Emlékház, melynek megújult kiállítását mindenkinek látnia kell.

 
Szeptemberben is várunk szeretettel mindenkit a programjainkra. A hónapot kezdjük egy Életmódváltó Klub évadnyitó előadással, következő héten Halászléfőző versenyre majd a Miklósi Mustrára várunk mindenkit, és a hónapot egy kis sporttal zárjuk a Városi Sportnapon.
 

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO