Aktuális előadások

2023. június 24.
Páratlan páros vígjáték két részben
   helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtt
   plakát: (0)
2023. június 24-től június 25-ig
Szabadtéri Színházi Hétvége
   helyszín: Városi Könyvtár előtti parkoló
   plakát: (0)
2023. június 25.
Mezítláb a parkban vígjáték két részben
   helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtt
   plakát: (0)
Intézményünk összes aktuális programja

2023.05.30.

Verőfényes Vakáció

„Hadd zengje más a méla őszt!
A nyár szerelme hév dalom.
Ujjongok: ez az én időm,
Én a nyarat magasztalom!”
/Komjáthy Jenő: A nyár dalai (részlet)/

 
Beköszöntött a nyár, mindenki a megérdemelt pihenésére készül, tervezgeti a nyaralást. A szabadidőnket addig is szívesen töltjük a szabadban, hűsölünk, vagy éppen országszerte a jobbnál-jobb programokon nyüzsgünk. A Városi Könyvtár és Közösségi Ház is számos rendezvényt kínál a tartalmas és szórakoztató időtöltésre.
Június 2-án a Városi Pedagógus Napra várjuk szeretettel városunk pedagógusait, hogy megköszönhessük egész éves fáradtságos munkájukat.
A Nemzeti Összetartozás Napján, a Tiranoni Békeszerződés 103. évfordulójának alkalmából június 4-én az Összetartozás parkban tartjuk ünnepi megemlékezésünket.
Június 5-től 10-ig Ünnepi Könyvhét a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. Kedvezményes könyvvásár akciókkal, kuponokkal a Padlás Könyvesbolt és a TKK Könyvek közreműködésével. Hét folyamán BOOK-kanj rám könyvkereső játék is lesz a városban, minden nap elrejtünk egy könyvet a város különböző pontjain, amit a szerencsés megtaláló hazavihet.
Június 8-án csütörtökön 18:00 órakor kiállításmegnyitó a Városi Galériában. Kiállítás címe: Évgyűrűk – Alma Mater. A Kisképzőn 1972-1976 A osztályában végzett képző-és iparművészek tárlata.
Június 13-án a Szigetszentmiklósi Vöröskereszt szervezésében véradás zajlik a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.
Június közepén véget ér egy újabb tanév a diákok nagy örömére. Nekik készülünk a XIV. Tanévzáró koncerttel június 23-án, új helyszínen a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti téren. Részt vehetnek a Graffiti Versenyen, melyen „Így lazulok én” című témában alkothatnak a résztvevők. Ingyenes selfigép, közösségi Firka Fal várja a látogatókat.
Színpadra lép a ManGoRise, estét pedig a Zaporozsec koncertje zárja. Várjuk a diákokat, fiatalokat, kezdjék velünk a vakációt!
Természetesen idén sem maradhat el a Szabadtéri Színházi Hétvége, amelyre június végén kerül sor. 24-én szombaton, a Bánfalvy Stúdió bemutatja Páratlan Páros! című fergeteges komédiáját két részben. 25-én, vasárnap pedig a Mezítláb a parkban című vígjátékot láthatja a közönség az Orlai Produkciós Iroda jóvoltából.
Június 29-én csütörtökön, tartjuk meg a Semmelweis Napi rendezvényünket.
Június 30-án nyáresti koncerttel készül a Nemcsak Jazz Klub a Lóbár Vendéglő kerthelyiségében. Hajdu Klára és Szakonyi Milán neve ismerősen csenghet a jazz és a könnyűzene rajongóinak egyaránt. Klára és Milán duójának sajátos stílusa finom akusztikus muzsika, amiben a pop és a jazz elemei ízlésesen keverednek.
Idén is megrendezzük népszerű táborunkat a CoolDiák tábort, július 3-tól-7-ig.
 
Augusztusra újabb rendezvénnyel készülünk, hiszen immár 30. alkalommal rendezzük meg a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivált! A tánccsoportok fellépései mellett a Csík zenekar koncertezik. Mindemellett a kicsiket is nagy szeretettel várjuk bábszínházzal, kézműves foglalkozásokkal, játékkal és tánccal a Szent Erzsébet téren felállított Fesztiválsátorban. A részletes programokat keresse a www.summerfest.szigetszentmiklos.hu honlapon, illetve a rendezvény közösségi oldalán. Jegyek a sargahaz.jegy.hu oldalon már kaphatóak.

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO