nagyrészt felhős 14,0°C  

Kiemelt rendezvényeink


Zenéről könnyedén

"Önmagunk és mások megértése"

"Sziget"

2017.02.01.

Zenélő február

A szürke, hideg időben a kedvünk is borongósabb. Ebben a hónapban több zenei koncerttel is szeretnénk egy kis vidámságot csempészni mindennapjaikba.
 
A februárt báli hangulatban indítjuk a Városi Sportcsarnokban, 11-én a Salami Brothers szolgáltatja a talpalávalót a Miklósi Bálon. A sztárvendég Békefi Viktória és Szomor György, a fenséges fogásokról pedig Hárosi Mihály, az Aranyfakanál vendéglő konyhafőnöke gondoskodik.
 
Bertalan és Barnabás látogat el hozzánk 13-án, 14-én és 15-én. A Gyermekszínház 09.00 órától az óvodásokat, 10.30 órától pedig a kisiskolásokat várja.
 
Február 15-én Bedő Nóra integrál életvezetési tanácsadó, SzomatoDráma játékvezető betekintést nyújt olyan módszerekbe, amelyek segítségével a tudattalan negatív mintáinkat tudjuk átírni és elindulni a gyógyulás útján. Minden kedves érdeklődőt várunk az Életmódváltó Klub „Tudatos gyógyulás – integrál nézőpontból” című előadására.
 
17-én a Nemcsak Jazz Klubban az Early Morning zenekar hangolja a közönséget reggeli hangulatú jazz standarjeikkel, őket követően pedig a Finucci Bross Quartet lágy dallamokkal, zabolátlan fusion dalokkal szórakoztatja a zenekedvelőket.
 
A Zenesziget farsangja zenés műsorral, jelmezversennyel és tombolával készül 18-ára.
 
Ami a zenét illeti, az iskoláskorú gyerekekre is gondoltunk, számukra született meg a Zenéről Könnyedén rendezvény, amely I. részében 23-án a „Komolyról könnyedén – könnyűről komolyan” zenei ismeretterjesztő koncertszerű előadást hallhatnak a gyerekek Pákay Petra és Cséry Zoltán, azaz a Paché duó előadásában.
 
Szintén 23-án este a kommunizmus áldozataira emlékezünk a Sorsfordító napok rendezvénysorozat keretében. Vetítésre kerül a Munkásőrség – Egy párthadsereg története című dokumentumfilm, amelyet követően beszélgetésre nyílik lehetőség a film alkotóival Pap Zsolt producer-rendezővel és Dr. Kiss Dávid történésszel.
 
Még két koncerttel készülünk a hónap végén a Hallgasd Helyben élő rockzenei klubban.
25-én a helyi gimnázium diákjaiból szerveződött Geo zenekar lép színpadra, majd a Macskajaj Akusztik Brigád ad koncertet. Akik Zorall módra régi magyar slágerek, rock klasszikusok összegyúrásával és magyar popslágerek rockosításával hoznak létre új dalokat.
 
Tavaszelő hónapjában várják velünk a tavaszt, március 9-én a Sziget című csoportos kiállítás megnyitójára invitáljuk Önöket, 10-én pedig az Experidance: Gyöngyhajú lány c. balladájának megtekintésére.
 
Várjuk Önöket szeretettel!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester