Kiemelt rendezvényeink


Hot Jazz Band

Csillagfényes sorsfordító lehetőségek

Hallgasd helyben!

2020.01.02.

Újévi hangulat

„Csorduljon sok jóval a sok jövő hónap,
Rossz nap elmaradjon, több legyen a jó nap,
A rossz úgy se jöjjön, ha ki tán hivatja, -
Ez legyen az új év legszebbik divatja!”
(Tóth Árpád: Január)

 
Sikerekben gazdag, Boldog Új Esztendőt kívánunk minden kedves Olvasónknak, Látogatónknak!
Reméljük kipihenték a 2019-es év fáradalmait, a 2020-as évet pedig újult erővel kezdik!
A Városi Könyvtár és Közösségi Ház az újesztendőben is számos rendezvénnyel, programmal készül!
Az Újévet egy nagyszerű Gálakoncerttel nyitjuk január 5-én! A Budafoki Dohnányi Zenekar gondoskodik a hangulatról, közreműködik Radics Gigi és Szakcsi Lakatos Béla.
Január 17-én rendhagyó módon pénteki napon várja látogatóit az Életmódváltó Klub „Egészségterv – Ismerjük a betegségek kiváltó okát” témájával, Hatvani Galina természetgyógyász előadásában.
A Nemcsak Jazz Klub színpadára lép a Hot Jazz Band 18-án. A Kossuth-díjas zenekar a korai jazz és a két világháború közötti magyar könnyűzene, a Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéinek korhű megszólaltatói.
Kiállítás megnyitóval várja a művészetkedvelőket a Városi Galéria 22-én, Zsin Judit akvarell képeivel.
Január 23-án ünnepelje velünk a Magyar Kultúra Napját! Szarka Gyula „Alku” c. énekelt versekből ad ünnepi műsort. Az Aula Galériában megtekinthető lesz a Pest Megyei Értéktár vándorkiállítása.
24-én a Cinema Sziget Filmklub évindító vetítése a Viktória királynő és Abdul c. film lesz. Különleges igaz történet egy szokatlan barátságról Viktória királynő jelentős uralkodásának kései éveiből. A film kapcsán a férfi és nő közötti barátságról beszélgetünk.
A Magyar-Finn Baráti Kör január 31-én tartja évnyitó alkalmát.
 
A báli hangulatot kedvelőknek ajánljuk február 8-án a Miklósi Bált, ahol The Perfect Show Band szolgáltatja majd a talpalávalót!
Első színházi előadásunk február 9-én a Leszállás Párizsban c. komédia lesz, melyre tavaszi színházi bérlet is vásárolható. A Kultúrházak éjjel-nappal sorozathoz 2020-ban is csatlakozunk a Nemcsak Jazz Klubbal, az Életmódváltó Klubbal és az újonnan induló Táncházzal!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester