derült 11,3°C  

Kiemelt rendezvényeink


XIII. Roxiget

XI. Szabacsi Nap

"Ha felülök, hej, a pátyi határon"

2017.07.25.

Kedves Látogatóink!

Augusztus beköszöntével lassan véget ér az idei nyár, reméljük minden kedves látogatónknak és olvasónknak élményekben gazdag hónapokban volt része. A Városi Könyvtár és Közösségi Ház július 31-től újult erővel és a megszokott nyitva tartással várja Önöket.
 
Fontos közérdekű információ, hogy augusztus 1-től szeptember 13-ig intézményünkben tüdőszűrő vizsgálat zajlik.
 
Tartsanak velünk augusztus 20-án, Államalapító Szent István király napja tiszteletére szervezett ünnepségre a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti téren!
A nyitó eseményen Puha Ferenc festőművész kiállítását tekinthetik meg, egybekötve az Úton című könyv bemutatójával a Városi Galériában.
Ezt követően ünnepi műsorral várjuk Önöket, melynek keretein belül az Ádám Jenő Zeneiskola Fúvószenekara Térzenével készül, valamint közös műsort ad a Székely Miklós Városi Kórus, a Máté János Református Kórus és a Szent Erzsébet Kórus. Faragó Laura énekművész népdalénekes és Turek Miklós színművész köszönti Önöket a színpadon. Ünnepi beszédet mond Szabó József polgármester és Bóna Zoltán országgyűlési képviselő.
20.00 órától a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Táncrapszódia c. táncszínházi előadását tekinthetik meg, azt követően pedig tűzijáték zárja az estet.
 
Szeptemberben idén is megrendezésre kerülnek hagyományos őszi rendezvényeink: a XIII. Roxiget Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató verseny, a XV. Csepel-szigeti Halászléfőző verseny és a XI. Szabacsi Nap. A rendezvények további részletei, programjai hamarosan megtekinthetőek lesznek honlapunkon.

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester