nagyrészt felhős 13°C  

Kiemelt rendezvényeink


La Mancha lovagja

Költészet Napja

Hallgasd helyben!

2015.03.17.

Hajrá Tavasz!

Márciusban is kiemelt szerepet kap a zene. A Nemcsak Jazz Klub színpadán ezúttal Farkas Gábor Gábrielt és zenekarát köszönthetjük, akik az ’50-es évek Las Vegasába kalauzolnak el minket kellemes jazzes kivitelben.
Igazán vidám hangulatú szombat délutánra invitáljuk a családokat. A Tavaszi Családi Délután keretében a Kolompos Színházat köszönthetjük, akik a „Jönnek a huszárok” című mesejátékát hozzák el nekünk. Az előadás után húsvéti kézműveskedés lesz, valamint a kihagyhatatlan nyuszisimogatás!
Zenei ismeretterjesztő eladássorozatunk második alkalmával ugyancsak a könnyűzene műfajával ismerkedünk. Ezúttal a Ringing Stars koncertjét hallhatjuk. A Batthyány Kázmér Gimnázium csengettyűs bandája igazi kuriózumnak számít a zenei palettán.
Március végén egy ifjú tehetség, Stigár Dóra stylist, divattervező kiállítása nyílik meg az Aula Galériában. A lendületes, dinamikus kiállítás április 26-ig lesz megtekinthető.
A színház kedvelőinek ajánljuk figyelmébe a februárban bemutatott új Sziget Színház-musicalt: a La Mancha lovagját. Jegyek még korlátozott számban kaphatóak a Városi Könyvtár és Közösségi Házban, illetve Miskovits Katalin közönségszervezőnél!
 
Szeretettel várjuk Önt is rendezvényeinken és a könyvtárban!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester