Kiemelt rendezvényeink


Quimby: Ékszerelmére Varga Liviusszal

Elvis, oltár, Miami

Patak Fesztivál

2020.09.15.

Elmarad a Sportágválasztó!

Az érvényben lévő járványügyi készültségi időszakban, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által, a köznevelési intézmények részére kiadott Intézkedési terv alapján a Városi Könyvtár és Közösségi Ház fenntartójának, Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának engedélyével az alábbiakról tájékoztatom Önöket.
A 2020. szeptember 26-ra tervezett Városi Sportágválasztó Nap rendezvény elmarad.
A városban működő sportegyesületek működésének korlátozása okán, a sport népszerűsítése a gyermekek körében, valamint a rendszeres sportolásra motiválás célját veszti, ennél fogva a rendezvény sem tudja betölteni szerepét.
Mindemellett a testmozgást továbbra is fontosnak tartjuk, különösen a szabad levegőn!
Amint a helyzet újra engedi, szeretnénk mi is lehetőséget teremteni a sportolás segítésére!
 
Szigetszentmiklós, 2020. szeptember 15.
 
Lázár Gergő
igazgató

2020.09.02.

Tájékoztató

Az érvényben lévő járványügyi készültségi időszakban, a járványügyi adatok és a meglévő jogszabályok alapján a Városi Könyvtár és Közösségi Ház, fenntartójának, Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának engedélyével az alábbiakról tájékoztatja Önöket.
A 2020. szeptember 12-re tervezett Csepel-szigeti Halászléfőző verseny és Szüreti Lovas Felvonulás rendezvények
valamint
a 2020. szeptember 19-re tervezett Szabacsi Nap elnevezésű rendezvények elmaradnak.
Az elmaradt rendezvények időpontjában más, kisebb létszámú programok lesznek megvalósítva.
 
2020. szeptember 12-én Nyárbúcsúztató Családi Nap lesz a Bucka-tónál, 2020. szeptember 18-20. között pedig Őszi Zenés Hétvége címmel várjuk az érdeklődőket a Városi Könyvtár és Közösségi Ház parkolójába.
 
Vigyázzunk egymásra!
 
Szigetszentmiklós, 2020. szeptember 1.
 
Lázár Gergő
igazgató

2020.09.01.

Roxiget nyári forróságban örömzenével

Idén tizenhatodszorra került megrendezésre a Roxiget rockzenei tehetségkutató verseny és kisfesztivál. Augusztus utolsó szombatján a Szigetszentmiklósra tavaly visszatérő rockzenei esemény a kezdetekre emlékeztető összefogással, Szegedi Zsuzsa főszervező, a Városbarát 2310 Egyesület és a Városi Könyvtár és Közösségi Ház által, társult szervezői és lebonyolítói háttérrel valósult meg a Városi Könyvtár és Közösségi Ház parkolójában.
 
A nyár utolsó szombatján a tehetségkutató verseny nem sokkal 12 óra előtt kezdődött rekkenő hőségben.
 
Az „Öröm a Zene” néven már közismert könnyűzenei tehetségkutató-sorozat pest megyei versenyeként rendezett Roxiget tehetségkutató verseny idén is erős mezőnnyel büszkélkedhet. Az eddigi legnagyobb létszámú mezőnyből,a 47 benevezett zenekarból a demok meghallgatása után a zsűri tagjai 10 zenekart juttattak az élő döntőbe., ahol a helyszínen sorsolt sorrendben versengtek a meghirdetett díjakért és az országos döntőbe jutás lehetőségéért a 7 fős remek zenészekből álló zsűri előtt.
 
Bővebben>>>

2020.08.31.

Visszaáll a menetrend!

Kedves Olvasóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. szeptember 1-től visszatérünk a megszokott könyvtári nyitvatartáshoz, azaz szombatonként 9.00-13.00 között is várjuk Önöket szeretettel.
 
A további ideiglenes szabályokról a helyszínen és az innen letölthető dokumentumból tájékozódhat.
 
A könyvtárosok

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO