Tavaszi Gyermekszínház
Az állatok nyelvén tudó juhász
Gyermekszínházi előadások
 

Helyszín: Városi Könyvtár - színházterem
Időpont: 2019. április 1-től április 3-ig  09:00 óra
Időpont: 2019. április 1-től április 3-ig  10:30 óra

A jámbor, ám éles eszű juhász, egy nap, birkaőrzés közben, egy ágak közé szorult kígyót talál. A kétségbeesett csúszómászó – aki a kígyók királya – megígéri, hogy teljesíti egy kívánságát, ha kiszabadítja. A jólelkű juhásznak megesik a szíve rajta, megmenti. S cserébe mi a kívánsága?
Nem arany, nem drágakő… az állatok nyelvét szeretné érteni! Óhaja teljesül, ám meg kell ígérnie, hogy soha nem árulja el, honnan kapta a tudományát. Ha mégis megteszi, meghal! Mi sem egyszerűbb betartani az ígéretet… annak, akinek nincs egy kotnyeles felesége! S mivel a portájukon igen sok beszélő állat akad, szegény juhászunkra keserves napok várnak. Nos, mulatságos történetnek nézünk elébe!

Az ismert, vidám népmese színpadi változatát láthatják a nézők, melyben a gyermekek végig a történet szereplői. Nem más feladat hárul rájuk, mint a juhász hőn szeretett bárányainak megformálása, akikkel Mátyás minden búját, baját megtanácskozza. A mulatságos történetet dalok teszik még szórakoztatóbbá, melyet a darab végén a „báránykák” el is táncolhatnak.

Április 1-én, hétfőn 9 órai kezdettel az előadás
a Hangversenyteremben (Szebeni út 81.) lesz megrendezve.

Jegyár: 800 Ft

Kapcsolattartó: Szabó Gertrúd művelődésszervező
Telefonszám: 24/ 530-980
Plakát: (444 kB)

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester