Patché, WindSingers
Nemcsak Jazz Klub
 

Helyszín: Garden Café
Cím: Szigetszentmiklós, Rév sor 94.
Időpont: 2019. június 29.  20:00 óra

Nyáresti koncertek a Garden Caféban

Patché Duó
A különleges hangulatú duó olykor akusztikus világot tár elénk vagy épp elektronikus, progresszív zenei megoldásokkal dolgozik saját dalain belül. Muzsikájuk hidat képez a pop, jazz, chill-out stílusok között. 2016 telén jelent meg első nagylemezük Szívhang címmel, a Hunnia Records gondozásában.

Tagok:
Pákai Petra-ének A budapesti klubélet ismert alakja. Több formáció tagja volt, emellett rendszeresen meghívott vendégművésze a Debrecen Big Bandnek. Szigetszentmiklóson él.
Cséry Zoltán-billentyűs hangszerek (effektek) A Kőbányai Zenei Stúdió jazz-zongora szakán végzett. Három albumon keresztül volt tagja a progresszív rockzenéjével külföldön is sikereket arató Special Providence-nek. Játszott a Subscribe-ban, dolgozott együtt Dés Lászlóval, Oláh Ibolyával, Ganxsta Zolee-val, Csepregi Évával, a Cotton Club Singersszel, Kálloy-Molnár Péterrel és folyamatos résztvevője a Random Trip zenei improvizációs koncertsorozatnak és a Pilvaker zenekarának. Legutóbb Szigetszentmiklóson Barabás Lőrinc Quartettjével hallhatta a NJK közönsége.

Windsingers: Jazzevolution
A Windsingers acappella együttes 2011-es alakulása óta számtalan koncert és fesztivál rendszeres vendége mind a hazai, mind a külföldi színpadokon. A csapat sokszínű jazz és pop repertoárja egyedi hangzású saját szerzeményeket és feldolgozásokat tartalmaz, tele humorral, jókedvvel és meglepetésekkel. A magyar acappella meghatározó alakjaként, a Windsingers számos nemzetközi és hazai versenyen ért el kiemelkedő eredményeket. 2018 februárjában Jazz evolution műsorukkal megnyerték a MÜPA által rendezett Jazz Showcase fődíját és közönségdíját is. A 2018-as Lipcsei Nemzetközi A Cappella versenyen elnyerték a zsűri által kiosztott legjobb díjat.
Tagok: Fedor Zsófia - szoprán; Vers Dóra – szoprán; Törőcsik Hanna – alt;
Nagy-György Márton – tenor; Blazsó Domonkos - basszus

Mindkét formáció játszott már Szigetszentmiklóson a nagy sikerrel zajlott "Zenéről könnyedén" c. diákoknak szóló zenei ismeretterjesztő sorozat közreműködőjeként évekkel ezelőtt.

Jegy és asztalfoglalás előzetesen szükséges a 24/530-980 telefonszámon!
A helyszínrajz itt elérhető.

Esőnap: 2019. június 30. 20.00

A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg!

On-line jegyvásárlás

Jegyár: 2000 Ft, diákoknak 1400 Ft
Jegyek elővételben kaphatók.

Kapcsolattartó: Szegedi Zsuzsanna
Telefonszám: 20/511-0982
Plakát: (724 kB)

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO