Quimby: Ékszerelmére Varga Liviusszal
BakelitBarát2310 Klub
 

Helyszín: Városi Könyvtár - Városi Galéria
Időpont: 2020. szeptember 24.  19:00 óra

Városbarátként keressük az alkalmakat, amikor beszélgethetünk egymással, amikor olyan művészeti, közérzeti témát karolhatunk fel, ami nincs jelen a robogó hétköznapokon.
A Bakelit Barát 2310 esték ilyenek.
A világ egyik legegyszerűbb dolgát "találtuk fel" - fogunk egy hanglemezt, feltesszük a lemezjátszóra, közösen meghallgatjuk. Meghívjuk az alkotót/alkotókat és beszélgetünk velük.

A 3. alkalmon:

Lemezhallgatós beszélgetés Varga Liviusszal, a Quimby alapító tagjával.

A sokszor Kutyának szólított Varga Livius a Quimby kalandora, a zenekar leghangosabb, legnagyobb szájú tagja. Elképesztően sokat és jól tud dumálni, Ő a konferanszié, aki megmenti a necces helyzeteket, netán disznó vicceket mesél a közönség szórakoztatására és persze bevállal bármilyen hülyeséget, csak hogy a többiek jól szórakozzanak. Nagyjából konszenzus van a körül a magyar popkultúrában, hogy az Ékszerelmére Kiss Tibiék pályafutásának eddigi kreatív csúcspontja, egyben a magyar könnyűzene elmúlt 30 évének egyik legjobb lemeze. Az album 2019-ben volt 20 éves, a zenekar jubileumi turnéra is vitte a lemezanyagot. A vinyl lemezt hallgatjuk meg közösen Liviusszal, aki sztorikban sem lesz híján.

Az elmaradt március 25-ei alkalomra vásárolt jegyek érvényesek!
Szervező: Városbarát 2310 Egyesület

Jegyár: 1000 Ft
 
Telefonszám: 06 20 4437787
Plakát: (694 kB)

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO