Hajdu Klára Quartet
"Ajándék" karácsonyi koncert
Nemcsak Jazz Klub
 

Helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház
Időpont: 2011. december 9.  19:30 óra


Hajdu Klára Quartet
Bővebben az együttesről

Ki ez a lány? Honnan olyan ismerős? Emlékszik valaki a Megasztár első sorozatára? Oké, könnyebbet kérdezek: ki volt ott 2009. október 16-án a Balázs Elemér Group koncertjén? Ugye, hogy megvan! Igen, ő az a bájos énekesnő, aki partnerével, hazánk egyik legtöbbet foglalkoztatott jazzénekesével, Winand Gáborral remekül kiegészítették egymást a zenekarban.
Hajdu Klára ezúttal saját együttese élén látogat ismét hozzánk. A dobok mögött – micsoda meglepetés! – Balázs Elemér ül. Zongorán testvére, Balázs József játszik, a nagybőgős pedig Soós Márton lesz. 2009. magasságában még dédelgetett terv formájában létezett a most bemutatandó Ajándék című album, ami kb. egy évvel ezelőtt magánkiadásban jelentet meg. Régi magyar karácsonyi dalokat tartalmaz (mint pl. a Kiskarácsony, nagykarácsony, vagy a Csordapásztorok), és klasszikussá éretteket, magyar szöveggel (mint a Csendes éj), hát persze, hogy jazzes feldolgozásban! Műsorra kerülnek továbbá jazz-sztenderdek és – a teljesség kedvéért – saját szerzemények is.
Alkalomhoz illő repertoár, lágy tónusú női ének, finom, de virtuóz hangszeres játék. Ideális választás volt tehát Hajdu Klára együttesének meghívása a Nemcsak Jazz Klub idei utolsó előadására december 9-ke, 19.30-i kezdéssel. Aligha kétséges, hogy a kvartett olyan előadást produkál majd, amely megemeli az Advent fényét, majd a Karácsony szeretetteljes meghittségét, békéjét, melegségét. Nagyban hozzájárul – lélekben legalábbis – az ünnepre való készülődéshez.
A CD megvásárolható lesz a koncert után. Ezt az Ajándékot nem illetlenség tovább ajándékozni, viszont erősen meggondolandó! Mert, mi fog otthon szólni Karácsonykor, ami érdekesebb és méltóbb lenne nála?

Olasz Sándor
Előzetes jegy és asztalfoglalás a 24/530-980 telefonszámon lehetséges!

Jegyár: 1500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1000 Ft
Jegyek elővételben kaphatók.

Kapcsolattartó: Szegedi Zsuzsanna
Telefonszám: 24/ 530-980
Plakát: (126 kB)

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester