Impresszum

Városi Könyvtár és Közösségi Ház


Levelezési cím:
   Városi Könyvtár és Közösségi Ház
   Szigetszentmiklós
   Tököli utca 19.
   2310
 
Telefon: (24) 530-980, (24) 467-100
Mobil: (20) 552-0401
Fax: (24) 530-981
Írjon nekünk emailt!
 

Felelős kiadó:
   Városi Könyvtár és Közösségi Ház, Lázár Gergő igazgató

Főszerkesztő:
   Lázár Gergő

Tartalom szerkesztés:
   Csukay Zoltán

Design, grafikai illusztrációk:
   Csukay Zoltán

Webmester, rendszer-programozás és felügyelet:
   Szabó Bors, TYCMO Kft.

Domain név tulajdonos:
   Városi Könyvtár és Közösségi Ház

Oldalaink megtekintését 1024x768 felbontásban, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera és Internet Explorer böngészőkben ajánljuk. Honlapunkkal kapcsolatosan a emailben is várjuk az észrevételeket.

Jogi nyilatkozat

A www.sargahaz.com tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
  1. A www.sargahaz.com weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a www.sargahaz.com tulajdonosa jogosult.
  2. A www.sargahaz.com fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a www.sargahaz.com kifejezetten kizárja.
  3. A www.sargahaz.com nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.sargahaz.com weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
  4. A Szolgáltató személyes adatok esetleges kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartja.
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO