Őszi Zenés Hétvége
 

Helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtt
Időpont: 2020. szeptember 18-tól szeptember 20-ig  

18. péntek 19 órától

Mézing Színészzenekar

A Madách Színház, a Budapesti Operettszínház és a Centrál Színház művészeivel, pop, rock műfajban. Céljuk, hogy igényes zenével szórakoztassák a nagyérdeműt. Műsorukban sokféle dal elhangzik a mindenki által ismert világslágerektől kezdve a retro dalokon át egészen a filmzenékig. Játszanak többek között Joe Cocker, Aretha Franklin, Chuck Berry-dalokat, de a felsorolást még hosszan lehetne folytatni.
Tagok:
Magyar Attila - basszusgitár(színművész Mádách Színház); Sándor Dávid - gitár (színművész Mádách Színház, Operaház különdíjas); Scheich Dávid - billentyű (színművész, Mádách Színház); Kecskés Tímea - ének (színésznő Madách Színház); Czuczor Dávid - ének (színész Operett Színház); András Attila - dob (hangmérnök Centrál Színház); Gorzsás Gábor - hangmérnök (hangmérnök Dankó rádió)

Mező Zoltán és a Piggy Dance

A Piggy Dance, a Mező tesók új formációja. Saját dalaik ötvözik a a raggie, a blues, a funky és olykor a népzene elemeit is. A feldolgozásaik zenei palettáján minden megtalálható a 90-es évek rap beat-jétől a napjaink rádióslágereiig.
Tagok:
Mező Márió - ének, rap; Mező Zoltán -ének, rap; Puchner Benedek - dob; Horváth Martin - bass; Oláh Benedek - billentyű; Hollós Marci - saxofon; Herlen Enh – hegedű

On-line jegyvásárlás péntekre

19. szombat 16 órától

16:00 Jammal & The GrooveTroop

A zenekar 2017-ben alakult. Műfaj, amit játszanak BrassBeat, azaz a hip-hop, pop, R’n’B, illetve rap zene keveredése a fúvószenével. A felállás rendkívül exkluzív: trombita, szaxofon, harsona, tuba és dob hangszerekből áll, melyet olykor ritmusos rap szövegek és pörgős beatbox (szájdobolás) fűszerez. Az akusztikus hangszerek lehetővé teszik, hogy a produkció bármilyen helyszínen, akár hangosítás nélkül is egyből megszólaljon. Repertoárunkon szerepelnek - a mai és régebbi világslágerek mellett - saját szerzemények is.
Tagok:
Jammal - rap, beatbox, dob; Oláh Márton - szaxofon, hangszerelés; Simai László - trombita; Tóth Gergő - trombita; Koppányi Béla - harsona; Rózsa István – tuba

17:30 Békefi Viktória

1993-ban született Budapesten. 1999-2007 között a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola, 2007-2011 között az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium tanulója volt. 2006-2009 között a Sziget Színház stúdiósa volt. 2009-2016 között a Sziget Színház, mellette 2012-2016 között a Nemzeti Lovas Színház előadásaiban szerepelt. 2016-tól szabadúszó. 2019-ben megnyerte a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának első évadát.

18:00 Siménfalvy Ágota

Színművész, énekesnő, színészdinasztiából származik, édesapja és apai nagyapja, valamint annak testvérei szintén színművészek voltak. Gyermekkora óta a zene, az éneklés, a színpad határozza meg az életét. A klasszikus zenétől a népzenén át, a musicalek, a klezmer, a sanzonok és a popzene világáig számos műfajban otthon van. Elnyerte a Súgó Csiga Díj-közönségdíját és a Bársony Rózsi Emlékgyűrűt, mint az év szubrettje.

18:35 Dolhai Attila

Hazánk egyik legnépszerűbb és legismertebb zenés-színésze. 37 éves korára a musicaltörténelem összes fontos darabjának férfi főszerepét eljátszotta már. 2006-ban jelentette meg első szólólemezét Ébredjen a nap címmel, melyet még három követett. Legutolsó, 2012-ben megjelent Ragyogás című albuma Aranylemez lett. Színészi és énekesi munkáját két Súgó Csiga díjjal, Emerton díjjal, 2013-ban pedig Jászai Mari díjjal ismerték el.

On-line jegyvásárlás szombatra

20. vasárnap 15 órától

Süsü a sárkány

című mesejáték egy felvonásban a Fogi Színház előadásában
A televízióból jól ismert egyfejû sárkány, a jóságos Süsü kel életre a színpadon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerű sláger és – remélhetően – a gyerekek szüntelen nevetése.

Kiskalász Zenekar Hepehupa koncertje

A Kiskalász zenekar első stúdiófelvételei 2009 januárjában kezdődtek, így ettől az évtől számítják megalakulásukat. Elsőként pár verset zenésítettek meg Bartos Erika Zsákbamacska kötetéből, de aztán hamar kiderült, hogy Erika csodás költeményei újabb és újabb dalokra inspirálták őket. Ebből a szerencsés találkozásból születtek meg első lemezeik: Zsákbamacska (2009), Százlábú (2011) és Hepehupa (2012). A Zsákbamacska illetve a Százlábú aranylemez lett, illetve mindkettő Fonogram díj jelölést is kapott.
Tagok:
Varga Bori - ének, szaxofonok, furulyák; Sántha Gábor – ének, gitár; Boros Attila - basszusgitár; Mogyoró Kornél – ütőhangszerek

On-line jegyvásárlás vasárnapra

Jegyár: 1000 Ft

Kapcsolattartó: Kontra-Solti Eszter művelődésszervező, galériavezető
Telefonszám: 06 24 530 980
Plakát: (1009 kB)

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO