Őszi évadnyitás
kiállítás - koncert - előadás
Életmódváltó Klub
 

Helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház
Időpont: 2022. szeptember 3.  17:00 óra

Veres Mónika asztrozófus éves előadása

Veres Mónika egy órás előadása az aktuális égi helyzetről, kiemelten az őszi és a téli időszak lehetőségeiről, feladatairól. Valamint arról, vajon mi jön azután, mi vár ránk jövő tavasszal? Milyen kardinális változás előtt áll a világ és miért? Mit tegyünk, hogy a legjobb kimenetelre tudjunk hangolni magunkat és ez lépjen be az életünkbe? Mert mindig van magas szintű megoldás! Sőt, az idei télben van egy kivételesen jó erőgyűjtési lehetőség a Mars különleges mozgása révén.

KARAKÜRT koncert

Vörösmarti Imre - dalszerző, buzuki, ének
Vörösmarti Anikó - ének

Régi fának új hajtásaként a Karakürt zenekar a magyar szellemi hagyomány útját járja, de a jövő felé tart. Tengely Föld és Ég között, híd múlt és jövő között. Vörösmarti Imre, a Vazul Vére Rockopera (és további zeneművek) szerzője hívta életre a Karakürt hangzásvilágát és szellemiségét feleségével, Vörösmarti Anikóval (videóművész) együtt. Zenéjük gyógyító és lelkesítő.

Dávid Júlia festőművész kiállítása

A magyarság őserőt hordoz, mely nagyon sok viharos történelmi kort élt meg. Ennek az őserőnek az újra feltárása és beépítése a festményeibe küldetésévé vált. A népmesék, mondák motívumai, a sámánok és táltosok örök ősi hite, a letűnt civilizációk, vándorló népcsoportok színes világa elevenedik fel. Alkotásai elsősorban a népi értékek kincsestárából merítenek.

Online jegyvásárlás

Jegyár: 2000 Ft

Kapcsolattartó: Haszon Gyuláné művelődésszervező
Telefonszám: 06 24 530 980
Plakát: (555 kB)

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO