Farkas Gábriel Band
Óriások vállán
Nemcsak Jazz Klub
 

Helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház
Időpont: 2024. május 24.  19:30 óra

Farkas Gábriel különleges karakterű előadó, a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja, idén ismét koncertet ad Szigetszentmiklóson jazz triójával.

Ez az est igazi tisztelgés az amerikai és magyar könnyűzene klasszikusai előtt. Garay Attila jazz sztenderd harmonizációi mellett a zenekar a magyar könnyűzene slágereinek jazz átdolgozásaival és néhány saját szerzeménnyel érkezik a NemCsakJazz Klub legújabb eseményére. Gábriel utánozhatatlan színészi, előadói készségei, az őt kísérő tehetséges zenészek együttes produkciója, az általuk játszott magyar jazz, klasszikus sztenderd, easy listening, azaz a könnyen hallgatható örökzöld zene mind garancia a felhőtlen kikapcsolódásra.

A zenekarról:
Farkas Gábriel énekes, színész, festőművész. Huszonöt éve a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja. Jazz triójával, a Farkas Gábriel Banddel, több mint 20 éve telt házas estekkel szórakoztatja a budapesti közönséget, s az ország legexkluzívabb eseményein ad koncerteket. Ajándék c. első szóló albumán a magyar könnyűzene klasszikusait dolgozta fel, melyen Psota Irénnel is duettet énekelt. A formáció kultúrmissziója, hogy a magyar könnyűzene klasszikusait mai hangszereléssel újból megismertessék a közönséggel és ezt minden korosztály számára elérhetővé tegyék. Ezen az estén Szigetszentmiklósra is elhozza a legminőségibb klasszikus könnyűzenét.

A zenekar tagjai:
Farkas Gábriel - ének; Farkas Péter - jazz-basszusgitár, nagybőgő;
Földesi Attila - dobok; Juhász Attila - zongora

facebook

Online jegyvásárlás

Jegyár: 3500 Ft

Kapcsolattartó: Szegedi Zsuzsanna
Telefonszám: 06 20 5110982
Plakát: (598 kB)

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO